torsdag 16 maj 2013

Tunnbrödssnittar

Hej hopp!

Tittar in för att lägga upp ännu ett recept från helgen. Nu blir det goda snittar som passar bra till både mingel, förrätt eller buffé. Goda, enkla och perfekta att förbereda i förväg.

Tunnbrödssnittar till höger och bredvid krustader med skagenröra


Tunnbrödssnittar

Ingredienser:
två skivor tunnbröd
100 g philadelphiaost
1/2 röd lök
6-7 bitar soltorkad tomat(i olja)
4 skivor rökt skinka eller kalkon
3-4 salladsblad

Gör så här:
  • Bred philadelphiaosten på tunnbröden.
  • Hacka lök, soltorkad tomat och skinka i små bitar. Strö dem jämnt över philadelphiaosten och toppa med salladsbladen(jag brukar dra sönder dem i mindre delar). 
  • Rulla ihop tunnbröden så tajt som möjligt och plasta in. Görs med fördel några timmar innan servering så att rullarna får safta till sig lite. 
  • Skär tunnbröden i mindre rullar precis innan servering.


Nåväl, idag utlovas riktigt fint väder. Ska försöka hinna ut och njuta lite av solen. Ha en skön torsdag!

Kram!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar